Fundació Vila Casas
Facebook Instagram Twitter Youtube Pinterest Vimeo Linkedin Foursquare
CONTEMPORARY ART - PRESS

Press documentsSEARCH


Dosier de prensa: Josep Cisquella, Es prega tocar i Romà Vallès, Memòria

Monday 23 | January.
DEPARTAMENT DE PREMSA

La Fundació Vila Casas convoca els mitjans de comunicació a la roda de premsa de presentació de les noves exposicions temporals dels espais Volart i Volart 2, dedicades als pintors Josep Cisquella (Barcelona 1955-2010) i Romà Vallès (Barcelona, 1923).


DOWNLOAD
Comunicado de Prensa: La col·lecció de l´empresari i col·leccionista d´art Antoni Puig nova protagonista del cicle l´Art de col·leccionar

Wednesday 18 | January.
DEPARTAMENT DE PREMSA

La Fundació Vila Casas presenta un nou cicle expositiu de L'Art de Col·leccionar que en aquesta ocasió està dedicat al col·leccionista i empresari Antoni Puig (Barcelona, 1924). Com és habitual en el desenvolupament d'aquestes sessions, en l'acte inaugural, que tindrà lloc el proper dilluns dia 23 a les 19.30 h. a Can Framis, se celebrarà una xerrada entre el col·leccionista i el curador del cicle expositiu i d'aquesta exposició, Daniel Giralt-Miracle, que finalitzarà amb un col·loqui obert al públic assistent. L'exposició, que tindrà lloc a la sala temporal AØ de Can Framis, romandrà oberta des del 24 de gener fins al 22 d'abril.


Convocatòria a roda de premsa: Els treballs de Josep Cisquella i Romà Vallès nous protagonistes de l´Espai Volart i Volart 2

Wednesday 11 | January.
DEPARTAMENT DE PREMSA

Es prega tocar, de Josep Cisquella (Barcelona 1955-2010), que es podrà visitar entre el 19 de gener i l'1 d'abril, vol ser un homenatge a la seva feina i, sobretot, a una actitud que va ser capaç d'assemblar vida i obra.


Per altra banda l'Espai Volart 2 acollirà, entre el 19 de gener i el 29 d'abril, la mostra Memòria de Romà Vallès (Barcelona, 1923).


Ampliación Jardí Escultures a Can Mario

Friday 16 | December.
DEPARTAMENT DE PREMSA

El espacio escultórico del jardín de Can Mario, Museo de Escultura Contemporanea, se amplia con veinte nuevas propuestas


DOWNLOAD
Dosier de prensa. Otoño 2011 en el Empordà

Friday 30 | September.
DEPARTAMENT DE PREMSA

La Fundació Vila Casas convoca a los medios de comunicación a la rueda de prensa de presentación de las nuevas exposiciones temporales de los museos de l'Empordà. El acto tendrá lugar en Can Mario, el viernes, día 30 de septiembre a las 11.30 del mediodía, y contará con la presencia de los artistas.


DOWNLOAD
Comunicat de premsa: L´art de col·leccionar amb Juan Ybarra

Wednesday 28 | September.
DEPARTAMENT DE PREMSA

La Fundació Vila Casas comunica els mitjans de comunicació que el proper dilluns, dia 3 d'octubre a les 19.30h, tindrà lloc a Can Framis la inauguració d'una nova edició del cicle expositiu L'Art de col·leccionar que comptarà amb el col·loqui presentació entre el col·leccionista Juan Ybarra, el comissari del cicle, Daniel Giralt-Miracle, i el públic convocat.


Dosier de prensa. Niebla ´Dilatar els límits de la percepció´

Monday 26 | September.
DEPARTAMENT DE PREMSA

La Fundació Vila Casas inicia en el Espai Ao de Can Framis, la nueva programación de otoño con la presentación de la exposición de Josep Niebla (Tetuan, 1945) dilatar els límits de la percepció, que se podrá visitar entre el 26 de septiembre y el 12 de febrero de 2012.


DOWNLOAD
Dosier de prensa. Jordi Fulla y Alfons Borrell

Thursday 22 | September.
DEPARTAMENT DE PREMSA

La Fundació Vila Casas presenta el próximo día 22 de septiembre, a las 12 del mediodía, la nueva programación de otoño de los espacios Volart y Volart2. Dos exposiciones monográficas dedicadas a dos autores que, pese a su divergencia formal, comparten la misma percepción subjetiva y emocional ante el hecho creativo.


DOWNLOAD
Convocatòria a roda de premsa: La Fundació Vila Casas dedica als Espais Volart i Volart 2 dues mostres temporals a Jordi Fulla i Alfons Borrell

Wednesday 14 | September.
DEPARTAMENT DE PREMSA

La Fundació Vila Casas convoca els mitjans de comunicació a la roda de premsa de presentació de les noves mostres temporals dedicades a Jordi Fulla i Alfons Borrell, als Espais Volart i Volart2.


DOWNLOAD

BARCELONA
ESPAIS VOLART
Temporary Contemporary Art Exhibitions

Espai Volart Telèfon E-mail Localització
BARCELONA
CAN FRAMIS MUSEUM
Contemporary Painting Museum

Can Framis Telèfon E-mail Localització
PALAFRUGELL
CAN MARIO MUSEUM
Contemporary Sculpture Museum

Can Mario Telèfon E-mail Localització
TORROELLA DE MONTGRÍ
PALAU SOLTERRA MUSEUM
Contemporary Photograpy Museum

Palau Solterra Telèfon E-mail Localització


Subscribe to the newsletter © 2019 Fundació Vila Casas   *   Legal advice & privacy policy   *   Cookies policy   *   Site map   *   Anunzia